alt innen anlegg og utemiljø

Karriere

$1mSavings

Nysgjerrig på en karriere i Lindhaugen?

Vi i Lindhaugen ønsker å tiltrekke oss og beholde de beste talentene. Som en del av vårt team vil du, avhengig av rolle, få muligheten til å jobbe på varierte og utfordrende prosjekter. Alt fra komplekse grunnarbeider til estetiske landskapsutforminger, som alle bidrar til å forme og forbedre våre lokalsamfunn.

Hos oss vil du få en arbeidsplass med gode arbeidsvilkår og mulighet til faglig og personlig utvikling i et godt arbeidsmiljø. Vi er en mellomstor aktør og arbeidsgiver, og hos oss vil du oppleve korte kommunikasjonslinjer og involvering i hele organisasjonen.

Vi er i vekst og ønsker kollegaer i alle aldre, kvinner og menn, lærlinger, nyutdannede og godt erfarne.

Gjør en forskjell med Lindhaugen AS

Vårt arbeid har en direkte påvirkning på samfunnet, og vi søker medarbeidere som motiveres av å gjøre en forskjell, og som har interesse av å være med på å utvikle firmaet videre. Som en del av Lindhaugen AS vil du bidra til bærekraftige prosjekter som ikke bare forbedrer landskapet og infrastrukturen, men også livskvaliteten for menneskene som bor der.

Vi inviterer deg til å utforske dine muligheter hos oss, enten ved å søke på en eventuell spesifisert ledig stilling i oversikten under, eller ved å sende oss en åpen søknad.

LEDIGE STILLINGER: Lærling med oppstart august 2024.

For høsten 2024 har vi ledig lærlingplass i vei- og anleggsfaget eller anleggsmaskinførerfaget.

Ønsker du å bli en del av et mellomstort firma hvor vårt mål er at du, etter to innholdsrike år, skal avslutte din lærlingtid med både fagbrev og fast jobb videre i Lindhaugen AS? Da håper vi at du vil vurdere oss som din lærebedrift.

Hos oss er lærlingene med på mange ulike prosjekter, og på ulike arbeidsoppgaver. Det vil gi deg en god bredde i læringen av anleggsfaget generelt, og naturligvis spisset inn mot din valgte fagretning.

I Lindhaugen AS vil du få 50 kollegaer, både jenter og gutter, i alle aldre og med ulik bakgrunn. Vi opplever å ha et inkluderende miljø hvor vi ønsker å lære bort fagene våre til kandidater som ønsker å lære og utvikle seg for fremtiden.

Ta kontakt med daglig leder, Espen Andersen, på telefon 916 74 820, hvis du har spørsmål. Eller send din søknad til post@lindhaugen.no.  

Søknader vil vurderes fortløpende.e-post
Email icon

post@lindhaugen.no

sted
pin icon

Løkkevikveien 3, 1747 Skjeberg

ring oss
phone icon

69 18 76 00

Ledige stillinger

vår hverdag

Historier fra Lindhaugen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum convallis, dolor sed consectetur gravida, neque sem tristique.