Design

Nye nettsider og profil

Vi har lansert ny nettside og profil, utviklet i samarbeid med GP Marked, for å styrke vår digitale tilstedeværelse.

February 12, 2024

Vi er stolte av å kunngjøre lanseringen av vår nye profil og nyoppussede nettsider, et steg som markerer en spennende tid for vår vekst og utvikling. I en verden som konstant forandrer seg, forstår vi viktigheten av å holde tritt med tiden – både i våre prosjekter og vår digitale tilstedeværelse.

Med vår nye nettside, realisert i samarbeid med det dyktige teamet hos GP Marked TT, har vi skapt en plattform hvor målsetting er å gi deg en brukervennlig opplevelse, samtidig som vi tilbyr innsikt i våre tjenester, prosjekter og den ekspertisen vi tilbyr innen anleggsbransjen.

Bakgrunnen for vår ny logo

Vår nye logo består av vårt velkjente firmanavn slik det har gjort gjennom en årrekke, men med et nytt logoelement. Det visuelle uttrykket i logoelementet har vi hatt med oss i alle år gjennom bokstaven L, og logoelementet er på den måten en videreutvikling av historien vår, men nå tatt ut i et moderne og fremtidsrettet element. Elementet står også for Levende landskap.

Fargene i ikonet er grålig og grønnlig; den grålige fargen er for grunn/anlegg og grønn for utemiljø. Det grå elementet kan sees som en graveskuff eller et rør, mens det grønne elementet kan sees som et tre.

Benedikte Brække

HR- og administrasjonsleder

vi endrer landskapet

Aktuelt

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum convallis, dolor sed consectetur gravida, neque sem tristique.