Læreplass

Lærling 2024?

Vi har ledig stilling som lærling i vei- og anleggsfaget eller anleggsmaskinførerfaget

April 15, 2024

Ønsker du læreplass fra høsten 2024?

For høsten 2024 har vi ledig lærlingplass i vei- og anleggsfaget eller anleggsmaskinførerfaget.

Ønsker du å bli en del av et mellomstort firma hvor vårt mål er at du, etter to innholdsrike år, skal avslutte din lærlingtid med både fagbrev og fast jobb videre i Lindhaugen AS? Da håper vi at du vil vurdere oss som din lærebedrift.

Hos oss er lærlingene med på mange ulike prosjekter, og på ulike arbeidsoppgaver. Det vil gi deg en god bredde i læringen av anleggsfaget generelt, og naturligvis spisset inn mot din valgte fagretning.

I Lindhaugen AS vil du få 50 kollegaer, både kvinner og menn, i alle aldre og med ulik bakgrunn. Vi er en mellomstor aktør og arbeidsgiver, og hos oss vil du oppleve korte kommunikasjonslinjer og involvering i hele organisasjonen. Hos oss vil du bli en del av et inkluderende miljø hvor vi ønsker å lære bort fagene våre til kandidater som ønsker å lære og utvikle seg for fremtiden.

Ta kontakt med daglig leder, Espen Andersen, på telefon 916 74 820, hvis du har spørsmål. Eller send din søknad til post@lindhaugen.no. Søknader vil vurderes fortløpende.

Admin

vi endrer landskapet

Aktuelt

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum convallis, dolor sed consectetur gravida, neque sem tristique.