Oppkjøp

Lindhaugen AS gjør oppkjøp av Høydahl Entreprenør AS

Lindhaugen AS og Høydahl Entreprenør AS har inngått avtale om oppkjøp og fusjon.

January 17, 2024

Lindhaugen AS og Høydahl Entreprenør AS har inngått avtale om oppkjøp og fusjon med virkning fra 01.05.2021. Oppkjøpet underbygger vår satsning mot vekst i markedet.

Flere fagarbeidere og større maskinpark

Daglig leder, Espen Andersen, er godt fornøyd med at firmaene kom til enighet.

- Oppkjøpet styrker oss med erfarne fagarbeidere og utvidet maskinpark, og er et viktig skritt mot å rigge oss for å nå målene våre i årene fremover. Høydahl Entreprenør AS har gjennom flere år levert arbeid av høy kvalitet, og vi ser frem mot å få de med oss videre i Lindhaugen AS.

Bedrifter med flere likehetstrekk

Høydahl Entreprenør har historie som strekker seg tilbake til 1955 og ble startet av Asbjørn og Arne Høydahl. Per Høydahl tok over firmaet i 2000 etter farens Asbjørn Høydahl sin bortgang, og i 2014 startet han «Høydahl Entreprenør AS» som har sitt utspring fra Høydahl Prosjektering etter salg av Brødrene Høydahl til Sarpsborg Park og Anlegg i 2011.

Dette er en bedriftshistorie som har flere likhetstrekk med Lindhaugen AS som på sin side ble startet av Knut Lindhaugen i 1970 og videreført av Jan Olav Lindhaugen fra 1986. I 2020 tok Espen Andersen over som daglig leder.

Nå økes kapasiteten og både Per og Per-Jørgen Høydahl er forventningsfulle for fremtiden.

- Vi ser frem til å bidra med vår erfaring inn i Lindhaugen AS, og vi gleder oss til å være med å styrke Lindhaugen AS sine vekstambisjoner.

vi endrer landskapet

Aktuelt

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum convallis, dolor sed consectetur gravida, neque sem tristique.